Autoophug

Få et lukrativt tilbud på din udtjente skrotbil og modtag op til 100.000 i skrotpræmie for din bil.

Skal bilen skrottes?

3 enkle trin – nemt, hurtig & billigt

Du kontakter os direkte
eller online

Vi giver dig den bedste pris - vi har prismatch

Vi afhenter bilen samme dag eller
inden 24 timer

Skrot din diesel eller benzin bil – få den højeste skrotpræmie

Har du en eller flere biler der bare står og samler støv? Det betyder unødvendige udgifter til vægtafgift og forsikring at have en stillestående bil. Hvis du ønsker at skrotte din bil, kan der faktisk være penge at hente. Vi både henter, køber og skrotter din bil, så du ikke skal tænke på alt det praktiske.

Hos skrotbilnu opkøber vi alle slags skrotbiler. Kontakt os lige nu på +45 51 55 53 33 eller udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din skrotbil. Nemt, hurtigt og uden besvær.

Hos skrotbilnu henter vi biler i hele Danmark (sjælland, fyn og jylland), uanset mærke, model, stand eller om den står uden registreringsattest og papire.

Du skal være meget velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag, hvis du har en eller flere biler der er klar til at blive skrottet. Vi tilbyder dk’s højeste skrotpræmie og vi afhenter selvfølgelig din(e) bil(er) uden ekstra beregning.

Vi opkøber alle slags skrotbiler - til den højeste sats

Holder din udtjente bil også i garagen og samler støv med unødvendige udgifter til følge? Så kan der være en stor gevinst ved at skrotte den. 

Kontakt os idag på +45 51 55 53 33 eller udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din skrotbil samme dag eller senest inden 24 timer.

Få et tilbud indenfor 24 timer
Højeste skrotpræmie
Prismatch garanti

Indhent tilbud